2011. május 21., szombat

Super Fat Burner gélkapszula 90db Vitaking - Jelenlegi ára: 5 369 Ft


Super Fat Burner (90 gélkapszula)
Az igazán hatékony fogyókúráért!
 
A termék olyan speciális összetevőket tartalmaz, amelyek mind a fogyókúra eredményességét szolgálják.
Négyféle összetevője külön-külön is segítséget nyújthatnak a diéta során, így együtt alkalmazva őket pedig különösen hatékonyak.
Az L-karnitin részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében és az energiatermelő folyamatokban. Elősegítheti a megfelelő izomműködést.
A zöld tea kivonata, az EGCG hozzájárulhat a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez. Segíthet a normális testtömeg megtartásában és a testtömeg szabályozásban. Hozzájárulhat a test zsírtartalmának csökkentéséhez. Segítheti a zsírsavak lebontását, elősegítheti a zsírsav oxidációt.
Egészséges étkezéssel és testmozgással alkalmazva elősegítheti a testtömeg szabályozást.
A termékben lévő CLA (konjugált linolsav) kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására, valamint csökkentheti a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét. Ezen tulajdonságának köszönhetően elősegítheti a fogyást.
A lecitin felgyorsítja a zsírok és a koleszterin átáramlását a májon, így akadályozva meg azok felhalmozódását, és segítve elő a méreganyagok kimosódását. Lecitin nélkül a zsírok felhalmozódnának a májban, ahol akadályoznák az anyagcserét.
Hasonló okokból a lecitin fontos részét képezi a zsírok emésztését végző epének. Ezért aztán ha nem jutunk elegendő lecitinhez, hajlamosabbá válhatunk az epekő képződésre.
A Super Fat Burner rendszeres fogyasztása segítheti a fogyókúra sikerességét. Rendszeres testmozgással párosítva igazán látványos eredményt lehet elérni a fogyasztásával.
Ha megfelelő készítménnyel egészíti étrendjét a diéta alatt, komolyabb eredményeket érhet el, mint anélkül. Próbálja ki Ön is a Super Fat Burnert, és könnyítse meg vele a tavaszi-nyári fogyókúrás időszakot!
 



Jelenlegi ára: 5 369 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 07:42
. Super Fat Burner gélkapszula 90db Vitaking - Jelenlegi ára: 5 369 Ft

Fontos