2011. augusztus 31., szerda

Ibolya láng karkötő - a felemelkedés segítéséért - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Csatornázott hetedik sugaras ibolyaláng karkötő.
A hetedik sugaras karkötők segítséget nyújtanak a felemelkedési folyamatokban való harmonikus részvételben és segítésben, az emberi én fejlődésében, életminőség változásban, a felettes én jobb megnyilvánulásában és a szeretet lágyabb és minőségibb, áramlóbb kifejezésében, az angyali lényekkel való kapcsolódásban és a hozzátartozó sugár energiái-létezői segítségével való bármely tevékenységben.
Az ibolyaláng karkötőhöz többek között a lila Szín, Saint Germain, Lady Portia, Quan Yin, Zadkiel arkangyal és a Hetedik sugár - az ibolyaláng tartozik. Speciális védelmi rendszert alkot viselője körül, segíti a változást, a tisztánlátást és tisztánhallást, megnyitja a koronacsakrát, valamint az utat a magasabb dimenziók felé, elősegítve a szintlépést, a viselője fejlettségi fokának és tudatosságának megfelelően. Az ibolyaláng kitűnő tisztító és gondolatformáló.
Ajánljuk annak: aki változtatni szeretne, aki szeretné növelni tisztánlátását, aki szeretné mélyebben megérteni a bolygó és a világegyetem működését, akinek a diplomáciával és a gyors észjárással kapcsolatban teendője van, aki radikális változást szeretne életében és felfogásában, aki még "téli álmát alussza" - vagy nem vár sokat az élettől. Ajánljuk a karkötőt ún. bevállalós energia-rajongóknak is.
Kinek nem ajánljuk: akit a fizikai-testi lét pórias dolgai nem érdeklik, aki szétszórt, vagy ha dolgok gyakran esnek ki a kezéből, sokszor megbotlik, valamijét gyakran megüti.
A karkötő váratlan reakciókat is kiválthat.
A karkötőhöz felhasznált anyagok: ametiszt, hegyikristály és lila jáspis (lásd: illusztráció). A karkötő ereje természetesen nem csak a kövekben van.
Mérete kb 19cm és gumis (tehát a legtöbb csuklóméretre tökéletesen igazodik), viszont egyedi méretre is kérhető.
Tekintse meg a többi termékemet is ide kattintva: spherayoham további portékái
Takarítson meg a szállításon -> rendeljen meg egy postafordultával több terméket és fizessen csak egy postaköltséget!
Személyesen is átvehető.
Kellemes vaterázást!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 22:40
. Ibolya láng karkötő - a felemelkedés segítéséért - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Fontos