2011. június 29., szerda

Galsworthy, John: Meghalni a szerelemért - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Meghalni a szerelemértA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
Kevés hitelesebb és megbízhatóbb krónikása van az Edward-kori Angliának, mint a Nobel-díjas John Galsworthy, akinek műveit az az időszak és társadalmi réteg - a tehetős brit nagypolgári világ - ihlette, amelyben ő maga is született és élt. Noha a világhírt a Forsyte-saga (200701354) hozta meg számára, a huszadik század elején több prózai műve is megjelent. E - méltatlanul feledésbe merült - írások közül most két kisregény kerülhet a hazai olvasóközönség kezébe: ezek közös motívuma a tragikus sorsú, melankolikus nőalak, Galsworthy kedvelt, sokszor, sokféleképp ábrázolt figurája. Az első mű (Meghalni a szerelemért) főhőse a bájosan ártatlan vidéki virágszál, Megan, aki súlyosan megfizet naivságáért. Szívét (és becsületét) ugyanis elragadja egy sokat próbált nagyvárosi szépfiú, Frank, aki pillanatnyi fellángolást és felelőtlenül tett házassági ígéreteit követően cserbenhagyja a megesett leányzót... A második történet (Egy devoni férfi) bonyolult és kényes témát feszeget: fókuszában egy tehetős devoni gazda, John Ford unokája, Pasiance iránti bűnös vonzalma áll. A romantikus álmokat dédelgető lány megússza ugyan nagyapja közeledését, a minden hájjal megkent szerencsevadász csapdáját azonban nem. És bár a szereplők ráébrednek önnön vétkeikre, mindez későn következik be: Pasiance sorsa akkor már megpecsételődött... A regény a klasszikus kikapcsolódásra vágyó olvasók figyelmébe ajánlható. ISBN: 978-963-267-057-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 08:16
. Galsworthy, John: Meghalni a szerelemért - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Fontos