2011. június 29., szerda

Kieselbach Anita: Tamás könyve - Jelenlegi ára: 5 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tamás könyveA könyv listaára: 5800 Ft. Leírás:
Meg kell keresnünk az elmesélés új útjait, s ehhez szükségünk van az erős, érzelmeket kiváltó történetekre, olyan sorsokra, olyan tárgyakra, melyek szimbólumként sűrítik magukba egy-egy fontos korszak eseményeit, örömeit, vagy tragédiáit, a huszadik század nagy magyar drámáit - olvashatjuk az előszóban Kieselbach Tamás sorait. Az album oldalain egy magyar zsidó család története bontakozik ki, nem hétköznapi módon: a történet elbeszélője az a hatvanhét éves olasz orvos hölgy, aki a hetvenes évek közepén, magyar származású édesapja hagyatékát rendezve döbben rá arra, hogy apja súlyos titkot hagyott maga után: Hábermann Aladárnak ugyanis az olasz emigrációt megelőzően is létezett már családja, akik azonban zsidó származásuk miatt valószínűleg a holokauszt áldozatai lettek. Egy padlásszobában őrzött utazókofferból addig sohasem látott fényképek kerültek elő. Ezek többsége egy ismeretlen kisfiút ábrázolt, akinek édesapjával váltott levelei a fényképek mellett hevertek... A felfedezett dokumentumok és a szerző kutatómunkája révén állt össze az az album, amellyel Anna Maria Hábermann egy számára is ismeretlen, nyomtalanul eltűnt családnak állít emléket. Súlyos űrt érzek magam körül: egy kiirtott, eltörölt, elpusztított családét. Megtagadták tőlem a világot, ahova tartozom. Őseim legmelegebb szeretetétől, emlékétől megfosztva, hagyományaikból kitaszítva, katolikusként nevelkedve, (... ) olaszként felnőve, (... ) néma a nyelvben, amelyből származom, árva a nagyszülőktől, akiket soha nem ismertem, és tőled, fivérem A megrendítő családtörténetet feltáró munka a huszadik századi magyar történelem, a magyar zsidóság és a holokauszt áldozatait kutatók forrásműve. ISBN: 978-963-86932-8-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 07:25
. Kieselbach Anita: Tamás könyve - Jelenlegi ára: 5 045 Ft

Fontos